Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ερευνα γεωθερμικού δυναμικού στη λεκάνη του Σπερχειού


Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του δημόσιου διεθνούς ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας γεωθερμικού δυναμικού στις περιοχές Λεκάνη Σπερχιού (Φθιώτιδα), Ακροποτάμος (Σέρρες) Σουσάκι (Κορινθία) και Ικαρία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το δικαίωμα έρευνας του γεωθερμικού δυναμικού εκμισθώνεται για κάθε δημόσιο μεταλλευτικό χώρο για χρονικό διάστημα έως πέντε (5) ετών από την υπογραφή της εκάστης σύμβασης μίσθωσης με δικαίωμα μονομερούς παράτασης από το μισθωτή για δύο επιπλέον έτη.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται να υποβάλουν για κάθε πεδίο που ενδιαφέρονται σφραγισμένο φάκελο, που θα περιλαμβάνει την τεχνική προσφορά και τα δικαιολογητικά. Απαιτείται η προσκόμιση, εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ύψους πέντε (5.000) χιλιάδων ευρώ. Κατά την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, ο πλειοδότης οφείλει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή για την πιστή εκτέλεση των όρων της σύμβασης, το ύψος της οποίας ορίζεται σε ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) επί του συνολικού ποσού της δαπάνης για ερευνητικές εργασίες που αναγράφεται στην προσφορά του, διάρκειας ισχύος οκτώ (8) ετών.

Τα κριτήρια αξιολόγησης στο διαγωνισμό είναι:

1. Ύψος δαπανών έρευνας.
2. Είδος ερευνών
3. Χρονοδιάγραμμα εξέλιξης ερευνών και κατανομή αντίστοιχων δαπανών.
4. Οικονομική δυνατότητα προσφέροντος
5. Εμπειρία προσφέροντος.
6. Επιστημονική και τεχνολογική επάρκεια

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 21 Νοεμβρίου.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Αναγνώστες