Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτοβολταϊκά Λαμία


Αξιοποιήστε την επενδυτική ευκαιρία που σας προσφέρεται σήμερα με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη στέγη η το δώμα της κατοικίας σας. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και απαλλαχτείτε για 25 χρόνια από τα έξοδα του ηλεκτρικού ενισχύοντας παράλληλα το ετήσιο εισόδημά σας.
Η μελέτη του συστήματος σας θα πραγματοποιηθεί από διπλωματούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς και η εγκατάσταση από έμπειρα συνεργεία τα οποία έχουν κατασκευάσει μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων στη Λαμία και τις γύρω περιοχές.
Απευθυνθείτε σε μας σήμερα ώστε να προχωρήσουμε στη μελέτη και τη διεκπεραίωση του φακέλου σας για να υπογράψετε σύμβαση με τη ΔΕΗ πριν το τέλος του 2011 κατοχυρώνοντας την υψηλή τιμή πώλησης που ισχύει αυτή τη στιγμή και ανέρχεται στα 0,55 € ανά παραγόμενη κιλοβατώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη σελίδα με τίτλο ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ του παρόντος ιστολογίου και επικοινωνήστε μαζί μας στο 2231301440 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση construct.pk@gmail.com

1 σχόλια:

p_k είπε...

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ημερομηνία κατάθεσης φακέλου έγκρισης στη ΔΕΗ προκειμένου να κατοχυρωθεί η ηψηλή τιμή πώλησης ως το τέλος του 2011

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Αναγνώστες