Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"


Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον» μέχρι να καλυφθούν οι πιστώσεις που έχουν εγκριθεί ανά Περιφέρεια. Τη στιγμή που οι πρώτες εγκρίσεις αιτήσεων για το πρόγραμμα έχουν ήδη δημοσιευθεί στη σελίδα του ΕΤΕΑΝ και μπορείτε να τις δείτε σε προηγούμενη ανάρτησή μας http://pkconstruct.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.html συνεχίζεται η υποδοχή αιτήσεων από τα συνεργαζόμενα πιστωτικά ιδρύματα.
Τα κίνητρα που παρέχονται μέσω του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ Οίκον καθώς και οι προϋποθέσεις υπαγωγής σε αυτό αναφέρονται και αναλύονται στη σχετική σελίδα του παρόντος ιστολογίου με τίτλο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ που θα βρείτε στο αριστερό πλάγιο μενού. http://pkconstruct.blogspot.com/p/blog-page_3754.html
Όπως θα δείτε και μόνοι σας οι όροι του προγράμματος είναι ιδιαίτερα συμφέροντες, οι διασικασίες γρήγορες και οι επιλέξιμες δράσεις καλύπτουν ένα μεγάλο τμήμα των βελτιώσεων που θα σχεδίαζε κάποιος να ενσωματώσει στην ιδιοκτησία του. Επωφεληθείτε σήμερα από τη δυνατότητα που σας παρέχεται και ξεκινήστε τη διαδικασία ένταξης σας στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον»
Αν θέλετε να ενημερωθείτε διεξοδικότερα, καθώς και αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα για την περιοχή της Λαμίας και τους γύρω νομούς απευθυνθείτε σε μας στο 2231301440 η στο e-mail: construct.pk.gmail.com.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Αναγνώστες