Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

H Sovello αυξάνει την εγγύηση στην απόδοση των πλαισίων της στο 85% της ονομαστικής μετά από 25 χρόνια.

Η Sovello παρουσίασε μία νέα εγγύηση απόδοσης για τα φωτοβολταϊκά της πλαίσια. Η εγγύηση παρέχει μια γραμμική εγγύηση απόδοσης με ένα σημείο εκκίνησης της τάξεως του 99% της ελάχιστης ονομαστικής ισχύος για τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας και από εκεί και πέρα, μια ετήσια υποβάθμιση, η οποία δεν υπερβαίνει το 0,6% για τα επόμενα 24 χρόνια.
Αυτό σημαίνει ότι τα φωτοβολταϊκά πλαίσια Sovello εγγυημένα διατηρούν όχι λιγότερο από το 85% της ονομαστικής τους ισχύος μετά από 25 χρόνια λειτουργίας. Η εκτεταμένη εγγύηση απόδοσης ισχύει αναδρομικά από την 1η Οκτωβρίου 2011 και είναι έγκυρη για όλες τις παραδόσεις φωτοβολταϊκών πλαισίων από τη Sovello και από τους χονδρεμπόρους της παγκοσμίως.
Η ελάχιστη υποβάθμιση που προκαλείται στις Sovello κυψέλες λόγω του φωτός, οι οποίες βασίζονται σε String Ribbontm πλακίδια, είναι ένας από τους πυλώνες αυτής της πρωτοπόρας βιομηχανικά εγγύησης. Σε αντίθεση με διαδικασίες που βασίζονται σε συμβατικές ράβδους, η διαδικασία που ακολουθεί η Sovello χαρακτηρίζεται από την πρόθεση λιγότερου οξυγόνου στις αναπτυσσόμενες ηλιακές κυψέλες.
Αυτό σημαίνει ότι συγκριτικά με τις συμβατικές κρυσταλλικές κυψέλες, οι ηλιακές κυψέλες της Sovello είναι σημαντικά λιγότερο επιρρεπείς στη δημιουργία οξυγονούχων ενώσεων μετάλλου βορίου και συνεπώς εμπεριέχουν ένα πολύ χαμηλότερο ρίσκο απώλειας ισχύος λόγω υποβάθμισης που προκαλείται από το φως στα πρώτα στάδια της λειτουργίας.
Η κατασκευή των προϊόντων γίνεται στη Γερμανία και κάθε Sovello Pure Power ηλιακό πλαίσιο περνά 130 ελέγχους ποιότητας. Επιπλέον της εγγύησης απόδοσης, τα πλαίσια Sovello υποστηρίζονται από μία 10ετή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής.
Για να εξασφαλιστεί άριστη ενεργειακή απόδοση, τα Sovello φωτοβολταϊκά πλαίσια καλύπτονται από εξαιρετικής διαφάνειας ηλιακό γυαλί με αντανακλαστική επίστρωση. Τα πλαίσια παρέχουν τις υψηλότερες δυνατές αποδόσεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αποδίδουν πάνω από το μέσο όρο κάτω από μερική σκίαση. Είναι σχετικά ελαφριά και ως εκ τούτου εύκολα στο χειρισμό και είναι κατάλληλα για κάθε είδους εγκατάσταση.
Με την παραγωγή String Ribbontm πλακιδίων, τη μετατροπή τους σε κυψέλες και τη συναρμολόγησή τους σε πλαίσια, ενοποιώντας πλήρως τα ISO 9001, 14001 και 16001 σε πιστοποιημένο εργοστάσιο στη Γερμανία, τα προϊόντα Sovello χαρακτηρίζονται από τα καλύτερα στη βιομηχανία, από περιβαλλοντική άποψη και με χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα.
Επίσης, η Sovello AG παρουσίασε τη νέα ηλιακή μονάδα της “Pure Power SV-L χαμηλής τάσης” στο SPI στο Ντάλας από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου. Με την προσθήκη περίπου 10% επιπλέον στο πεδίο επιφάνειας του πλαισίου, η σειρά SV-L αξιοποιεί περαιτέρω τα πλεονεκτήματα του προκατόχου της, της X-Series, και βοηθά στη μείωση του ισοζυγίου του συστήματος δαπανών, ιδίως για εγκαταστάσεις μεγαλύτερης κλίμακας, όπως εμπορικές και αγροτικές στέγες ή σε τοποθετημένα στο έδαφος συστήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Αναγνώστες