Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Καλωσόρισμα


Εγκαινιάζουμε σήμερα μια επικοινωνία μαζί σας που φιλοδοξεί με τρόπο πρωτοποριακό να απαντήσει στα προβλήματα και τις απορίες σας και να σας καταστήσει πιο ενημερωμένους και πιο σίγουρους για τα επόμενα βήματα σας σχετικά με τις παρεμβάσεις που απαιτούνται στα κτίρια της ιδιοκτησίας σας καθώς και σε αυτά που σχεδιάζετε να κατασκευάσετε.

Για τον τρόπο που θα λειτουργήσει το εγχείρημα αυτό θα δίνονται καθημερινά απαντήσεις μέσα από τις σελίδες του ιστολογίου και για όποιες επιπλέον απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αυτό που θα επιδιώξουμε και φιλοδοξούμε να καταφέρουμε είναι μια άμεση ενημέρωση μέσω του διαδικτύου η οποία θα απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με: 
  1. τον τομέα της οικοδομής.
  2. την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων (μέσω του προγράματος "εξοικονόμιση κατ' οίκον" και όχι μόνο) προτείνοντας λύσεις, παρουσιάζοντας το κόστος και εκτιμώντας την ωφέλεια των παρεμβάσεων σε ετήσια μείωση του κόστους χρήσης του κτιρίου.
  3. το βιοκλιματικό σχεδιασμό ενός νέου κτιρίου και το κέρδος που θα προκύψει για τον ιδιοκτήτη σε σχέση με τη συμβατική κατασκευή.
  4. την ενσωμάτωση στην κατασκευή στοιχείων όπως τα φωτοβολταϊκά και  την μεγαλύτερης δυνατής ενεργειακής ανεξαρτησίας του νέου κτιρίου μέσω της ηλιοθερμίας και της γεωθερμίας. 
  5. την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες για διασύνδεση με τη Δ.Ε.Η.
Για τα παραπάνω θέματα πέρα από τις παρουσιάσεις που θα γίνονται μέσα από το ιστολόγιο θα είμαστε στη διάθεσή σας για να δώσουμε απαντήσεις άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συγκεκριμένα θέματα που αντιμετωπίζετε και σας απασχολούν ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση. 
Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Αναγνώστες